Basket Talk

Final-8, κόσμος: Κράτησε το... out και πέταξε το sold! (video)

Final-8, κόσμος: Κράτησε το... out και πέταξε το sold! (video)
Το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνει στην τελική του ευθεία (ημιτελικά) ωστόσο το ενδιαφέρον, όπως φαίνεται και στην εικόνα, παραμένει μηδαμινό. ΑΕΚ και Περιστέρι ρίχνονται στη μάχη για ένα εισιτήριο στον τελικό της Κυριακής (19/2) κι΄ όμως ο φίλαθλος κόσμος λάμπει δία της... απουσίας του.
Σχετικά Άρθρα
Αποστολή στο Ηράκλειο-Μάνος Φυρογένης

Σε μια διοργάνωση μεταξύ συγγενών και φίλων εξελίσσεται το πολυαναμενόμενο και πολυδιαφημισμένο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κι΄ αν στις πρώτες μέρες υπήρχαν κάποιες λιγοστές δικαιολογίες (εργάσιμο ημέρας, πρώιμο στάδιο και μεγάλα φαβορί στην προημιτελική φάση), πλέον καμία δεν ευσταθεί. Κι΄ όμως οι κενές θέσεις κυριαρχούν στο Κλειστό Γυμανστήριο στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης κατά συντριπτική πλειονότητα. 
Η ΑΕΚ επιζητά το προτελευταίο βήμα για να επαναλάβει ότι έκανε το 2018 και το 2020 και το Περιστέρι «φλερτάρει» με την πρώτη συμμετοχή στον τελικό. Εντούτοις και παρά το υψηλό διακύβευμα, το ενδιαφέρον παραμένει μηδαμινό όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα πλάνα του BN Sports. Με λίγα λόγια, το διαφαινόμενο sold-out που κράτησε μόνο το δεύτερο συνδετικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0